Wyświetlacz na szafie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • herman
    Rider
    • 2005
    • 456

Standard celebrate procz ogolnie nomalnych rzeczy to: maxidot, pakiet skorzany, xenony ze spryskami, elektr szyber, Felgi 16Knife..To wszystko mialem bez zadnych doplat..Reszty nie bede pisal bo te nizsze modele tez to mialy..Jest jeszcze jakichs tam pare szczegolów

Na dole wstawione ze stronki jakiejs:
    "prowadzenie obręczy kół ze stopów lekkich KNIFE, przednia szyba z przyciemnianym pasem, przyciemniane lusterka boczne i kierunkowskazy nadały modelowi Celebrate wyjątkowy, elegancki charakter, niepozbawiony jednak sportowych akcentów. Co widać również we wnętrzu auta, gdzie znajdziemy m.in.: nową tapicerkę SILVERY, pakiet skórzany (obejmujący takie elementy jak: skórzana gałka dźwigni zmiany biegów oraz skórzana dźwignia hamulca ręcznego), a także wykończenie konsoli środkowej MAGNETIC.

Na uwagę zasługuje również bogate wyposażenie ©kody Octavia Celebrate w zakresie funkcjonalności i komfortu: Climatronic, zdalne sterowanie centralnego zamka oraz składany kluczyk, funkcja "Coming home", wyświetlacz Maxi-DOT, wielofunkcyjna kierownica, tempomat, radioodtwarzacz ©koda Auto Symphony z CD, system kontroli odstępu podczas parkowania, reflektory ksenonowe wyposażone w spryskiwacze, elektrycznie sterowane okno dachowe, podgrzewane przednie fotele, podłokietnik z przodu, schowek na okulary oraz dywaniki."
    --------------

Komentarz

• przem1978
      Ambiente
      • 2006
      • 201

Zamieszczone przez herman
      Standard celebrate procz ogolnie nomalnych rzeczy to: maxidot, pakiet skorzany, xenony ze spryskami, elektr szyber, Felgi 16Knife..To wszystko mialem bez zadnych doplat..Reszty nie bede pisal bo te nizsze modele tez to mialy
      hmmm... to za co ja im dopłaciłem ?
      Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic

Komentarz

• Fery
        Ambiente
        • 2006
        • 236

Kumpel w oct I kombi Extreme 4x4 04r ma maxi-dot,pakiet skórzany,tempomat,navi,alu16",xenon,lekko przyciemnione szyby z tyłu a nie ma podłokietnika z przodu i metalicu i kosztował ponad 100 :shock:

Komentarz

• przem1978
          Ambiente
          • 2006
          • 201

Zamieszczone przez Fery
          Kumpel w oct I kombi Extreme 4x4 04r ma maxi-dot,pakiet skórzany,tempomat,navi,alu16",xenon,lekko przyciemnione szyby z tyłu a nie ma podłokietnika z przodu i metalicu i kosztował ponad 100 :shock:
          no mój jest bez 4x4 i kosztował 85 tys PLN brutto
          Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic

Komentarz

• rafi22
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 666
            • Octavia III (5E3)
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Zamieszczone przez gddemon
            Tour Sporta miałem przez 5 miesięcy - potem ukradli i w standardzie nie ma maxi-dota. Nie pamiętam, czy był za dopłatą.
            Jest dostępny za dopłatą.

Komentarz

Pracuję...